Haluamme toivottaa teidät tervetulleeksi mukaansatempaavalle elämän läpi kulkevalle matkalle.Päällystakki on tragikoominen puheenvuoro ihmisen osattomuudesta tässä muuttuvassa maailmassa, jossa kaikilla on palava tarve etsiä rakkautta ja onnea.
Päällystakki on virkistävä uudelleentulkinta Nikolai Gogolin legendaarisesta kertomuksesta miehestä nimeltä Akaki Akakijevitš

Ohjaus: Anna Andersson
Käsikirjoitus: Esa Leskinen ja Sami Keski-Vähälä
Rooleissa: Draamalinjan opiskelijat

Kuunnelma kuunneltavissa 24.4.2020 saakka.

TI 21.4.2020 Leipäjonoballadi
Ensi-ilta klo 18:00 
Ohjaus: Anita Dahlström
Käsikirjoitus: E.L. Karhu
Esiintyjät: Draamalinjan opiskelijat

HEOn draamalinjan opiskelijat esittävät HEOn YouTube-kanavalla tiistaina 21.4. klo 18:00 alkaen Leipäjonoballadin, joka on ironinen riemuralli siitä, mitä kätkeytyy sanan ”köyhyys” taakse.

Video katseltavissa 24.4. saakka.

Ohjelmassa lyhytelokuvia, animaatiota sekä käsikirjoittajien esitys ”Älä tee noin”, jotka toteutetaan Zoom-palvelun kautta. Suosittelemme lataamaan Zoom-sovelluksen etukäteen tietokoneelle, mutta lähetyksen voi myös katsoa verkkoselaimella. Sovelluksen lataaminen on ilmaista ja turvallista.

Lähetykseen pääset tästä linkistä.
ID-koodi liittymiseen: 960 1265 6151
Salasana liittymiseen: 194679

Liitythän lähetykseen omalla nimellä, jotta voimme hyväksyä pyyntösi. Huomioithan, että linkki saattaa ohjata vierailijan ”sisäänkirjautumissivulle”. Sinun ei kuitenkaan tarvitse kirjautua sisään sähköpostilla tms., vaan sivuston yläpalkista löydät kohdan ”Join a meeting”, jonka kautta pääset liittymään lähetykseen.

Tervetuloa!

Opiston ikkunaan on heijastettu slideshowna graafisen suunnittelun sekä visuaalisen journalismin ja valokuvauksen opiskelijoiden oppilastöitä. Töitä pääsee katselemaan osoitteessa Castreninkatu 18, vastapäätä Alepa-ruokakauppaa.

Teoksia voit siis käydä katsomassa samalla, kun ulkoilet. Teokset näkyvät parhaiten illalla, kun on hämärää.

Mikäli et pääse paikan päälle katselemaan töitä, voit myös nähdä ne virtuaalisesti slideshowna.

Graafisen suunnittelun sekä Visuaalisen journalismin ja valokuvauksen opiskelijoiden oppilastöitä lukuvuodelta 2019-2020

”MITÄ ME OPITTIIN” -näyttelyssä on esillä HEOn Kuvataide ja urbaani kuva -opintolinjan opiskelijoiden lopputöitä

Teokset ovat esillä 8.-26.4. ja ne vaihtuvat viikoittain. Näyttely on osa HEOn kulttuuri- ja taideviikkoja, jossa on monipuolisesti esillä maalauksia ja digitaalista taidetta sekä kokeellisempia tekniikoita. Teosten aihe on ollut vapaavalintainen, mutta toistuvia teemoja ovat mm. ympäristö, vuodenajat, eläimet ja tabut.⁣

Näyttelypaikkana toimii Setlementtitalon päädyssä sijaitseva katugalleria Mutteri. Teoksista voi siis nauttia ulkoilmassa mihin aikaan päivästä tahansa.

Voit myös seurata taidenäyttelyn teoksia Instagramissa!

Tervetuloa!